içinde ,

2017 Yılının Gelecek Vaadeden En İyi Blog Ve Siteleri

Ekip olarak beğendiğimiz, görsellikten öte, emek verilmiş özellikle blog sitelerini bu yazı altında toplamak istedim. Talep geldikçe güncel tutmaya çalışacağım ve listeye adını yazdırmak isteyen site sahipleri, linklerini forum konumuza veya yazımıza yorum göndererek dahil olabilirler.

İçeriğe ve verilen emeğe göre değerlendireceğiz, özgün olmayan, uygunsuz içerik barındıran ve sadece amacı backlink almak olan çöp siteleri dahil etmeyeceğiz. Gelen talebe göre ekleme yapılacağı gibi ölmüş linkleri ve sonradan içeriği değiştirilmiş siteleri listeden çıkarabiliriz.

Kalıcı olarak kalacak siteler, gelen talepler arasından şu kriterlere göre seçilecektir.

-SSL sertifikası olan

-Özgün içerik barındıran, uygunsuz içeriği olmayan

-Site iletişim bilgileri ve künyesi bulunan

-Bize forum sayfası ve yorumla ilk ulaşan siteler.

 

2017 Yılının Gelecek Vaadeden En İyi Blog Ve Siteleri

1.  SadeceTeknoloji Net

sadece teknoloji sitesi

2. BilimVeTekno Com

bilim ve teknoloji

3. BuKadarNet Com

bu kadar net com

4. Haber58 orghaber

5. KadınPortalı

kadın portalı

6. TeknoLugat

teknolugat

7. KepliYazar

kepli yazar

8. KadıoğluBlog

kadıoglublog

9. FirmaKeşfet

firma kesfet

10. Papaganlar.Org

papaganlar

Yazar Ümit GÜL

Siz Ve Biz Blog Editörü Adana

11 Yorum

Yorum Bırakın
  1. Merhabalar, değerli sitenizde 10. sırada yer almak bile gurur verici. Üzgün olduğum tek konu bu listede yer aldığımızı 2 yıl sonra fark etmem oldu. Sitemizin logo ve bazı eklemeleri var tekrar incelerseniz sevinirim. Papaganlar.erg ekibi olarak teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

    • Ömer bey listeyi 2017 yılında bir forumda yapacağımızı duyurduk ve gelen linkleri inceleyerek uygun siteleri ekledik. Sıralama link gönderme sırası olup sitenin değeriyle alakalı değildir. Yazıda değişiklik yapamıyoruz ama sitenizin güncel halini ve tanıtımını https://sizvebiz.blog/forum sayfasından yapabilirsiniz. Saygılarla.

  2. Anıl hocam 2017 yılında sosyal medya anketleri, blog üyelerinin tavsiyeleri ve araştırmalar ile 30 sitenin yer aldığı bir liste yapmıştık. Güvenli olmayan ve spam içerenleri eleyerek link verdiğimiz 10 tanesi kaldı. Sitenizide hâla takip etmekteyim. Saygılarla.

  3. Merhaba.Öncelikle bizi listeye dahil ettiğiniz için teşekkür ederiz.Bize nasıl ulaştınız ve ne düşünerek listeye dahil ettiniz acaba? Birde web arayüzümüzü kısa süre önce değiştirdik. İyi çalışmalar

    • Alperen hocam, siteniz güzel fakat yazılarınızda uygunsuz ve spam yorumlar mevcut, muhtemel gözünüzden kaçmış, bu nedenle şimdilik kaldırdım.

Bir yanıt yazın

is-yerlerindeki-iki-katil

İş Yerlerimizdeki İki Katil!

orhan-pamuk-masumiyet

Kitap ve Mekan Olarak ‘Masumiyet Müzesi’